denne1

 

Enkeltmannsforetaket BM digital kompetanse ble opprettet i 2016. Vi er to nyutdannede med  i fri bachelor i informasjonsteknologi og innovasjon.

Selskapet ble opprettet av daglig leder Belinda Monteran Leinonen ideen bak enkeltmannsforetaket ble videreutviklet og utformet på Høgskolen i Sørøst Norge.  Først og fremst var prosjektet et sosialt entreprenørskaps-prosjekt. Vi hadde mange hypoteser, blant annet »  Kan senior hjelpe andre seniorer med data? «. Tall fra nyere forskning viser at 30 % faller på utsiden når det gjelder digital kompetanse og samtidig at det offentlige forlanger kommunikasjon på digitale plattformer. Jeg finner det trist at det er så mange som ikke får delta i vårt digitale rom, det er jo trossalt en del av vårt teknologiske samfunn. Burde de offentlige ikke tilby it-opplæring når de forlanger det? Fra i år av er spørsmålet om digital kompetanse / it- opplæring opp til hver enkelt kommune og drøfte. Det kan jo bli spennende.

Eksamensoppgaven fra Høgskolen i Sør-øst Norge finner du her, lenke ( pdf) : ENL entreprenørskapsledelse eksamen 2015

Burde ikke alle kunne få være del av vårt samfunn?

Min visjon er økt digital kompetanse i Norge, min ambisjon er å øke den.

Min helsesituasjon og mitt handicap gjør at jeg ikke kan arbeide alle dager, og passer nok ikke inn i en normal arbeidssituasjon, for det er så mye som må tilrettelegges. Selv om jeg er arbeidsufør, juridisk sett, så ønsker jeg å gi noe tilbake på en måte. Jeg kan ikke være en av de som går hjemme og ikke gjør noe. Jeg klarer rett og slett ikke å ikke gjøre noe.  Jeg syntes det er viktig å bruke utdannelsen jeg har tatt til noe.  Dette temaet har jeg blogget om og om du har lyst til å lese mer om dette se her, lenke :

Fra bloggen Handicapme

I forbindelse med at jeg aktivt bruker pensumet i hverdagen, ble jeg kontaktet av høgskolen i vestfold og det ble laget en reportasje, samtidig ble jeg kontaktet av NRK. Alt dette kan du lese om i bloggen, lenke:

NRK

Høgskolen i sør-øst Norge

Det er viktig for oss å belyse hvor mange som ikke har digital kompetanse til å innfri kravet det offentlige forlanger, nemlig at vi helt uten videre og plutselig uten forvarsel skal kunne mestre å bruke pc som verktøy.  Det er mange faktorer en må tenke på når en jobber med pc og jeg / vi har full forståelse for at dette kan være vanskelig. Dette handler jo tross alt om interesse,  Når vi underviser så vårt felles mål og kunne hjelpe og vi mener at den beste undervisningen skjer i små grupper eller individuelt. I følge våre undersøkelser mener mange at når it- undervisning foregår i store grupper kan en lettere falle ut og det blir vanskeligere å stille spørsmål.  Som elev hos oss, kartlegger vi deg og du får kontinuerlig oppfølging enten det er på internett eller undervisning individuelt eller og i gruppe.

Vi holder til i et lite lokale her i st. Olavsgate 18  b, 3110 Tønsberg. Vi er tilgjengelige fra mandag- fredag 9-15. NB, begrenset med plass i gruppe, oppstart i september. Kontakt oss på bmdigitalkompetanse@gmail.com for mer info/ eller på mob: 936 40 312

 

 

Mvh Belinda Monteran Leinonen / handicapme ( livet med og uten hjul)

13903341_10157300830000370_530646493394040278_n

 

En kommentar til «»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.